Events

Panda doet Kung Fu

  1. Newschevron right
  2. Panda doet Kung Fu
Everybody was kungfu fighting...Zegt deze zin je wat? Nu nog niet misschien maar wanneer je de animatiefilm 'Kung Fu Panda' hebt gezien, zing je het zo mee. De film start namelijk met deze song en je ziet gelijk een lompe onhandige panda die te zwaar is om op te staan.
De panda met de naam Po heeft een droom, maar komt deze droom ook uit? Kijk, het is een animatiefilm en ook de kleinsten onder ons moeten de boodschap snappen.

Dus..ik kan je vertellen dat zijn droom uitkomt. Want als je maar iets heel hard wenst én gelooft, dan komt het uit. Dat is de boodschap en weg is de verrassing!
Het gaat bij Kung Fu Panda namelijk niet echt om het einde. Maar meer om hoe het verhaal wordt neergezet. De makers van Dreamworks zijn geslaagd in het maken van een prima animatiefilm met leuke karakters.

Belangrijk en goed gelukt zijn de stemmen, grote namen hebben zich in de karakters ingeleefd. Kung Fu Panda is er in de originele Engelse versie en in de Nederlandse versie. Po wordt door radiojock Edwin Evers vertolkt. Het mannetje van de radio heeft een schattige dikke panda neergezet. In de Engelse versie is Jack Black ook zeer okay als de onzekere Po.
Eigenlijk zijn de panda en zijn sifu (kungfu master) het beste uit de computer gekomen. Hun relatie deed me beetje denken aan de Karate kid.

Ik liep de zaal uit als een blij kind die graag een panda zou willen aaien, en ondertussen zong ik 'everybody was kungfu fighting, those cats were fast as lighting..ha!'

Hier de trailer! Vanaf 9 juli 2008 in de bioscoop
{youtube}B-Xy6ukhUTY{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie