Events

Win een weekendje Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. Win een weekendje Rotterdam Unlimited
Van 11 t/m 16 juni vindt Rotterdam Unlimited plaats. Zes dagen lang staat de havenstad in het teken van muziek, podia, dans, eten, drinken en een bubbling mix van nationaliteiten! Bekende evenementen als de Battle of Drums, het Zomercarnaval en Dunya maken onderdeel uit van dit nieuwe festival. Er zijn vette optredens van o.a. Outlandish, Nelson Freitas, MC Fit en Bollebof.

FunX geeft deze week volledig verzorgde arrangementen weg voor Rotterdam Unlimited, inclusief twee overnachtingen in een hotel in Rotterdam. Ook maak je kans op kaarten voor allerlei leuke feestjes en events tijdens het festival, waaronder de finale van de Queen Election en Sranan Gowtu. Hou je radio dus op FunX!

Ook via FunX.fm maak je kans op een arrangement. Het enige wat je daarvoor moet doen is onderstaand formulier volledig invullen.

Het volledige programma van Rotterdam Unlimited vind je hier.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1HG4k-D20vBehp7-LGwO374UZAZGzVhEatTjR0qJg1Ks/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie