Events

Win kaarten voor De DiXte Afterparty

  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor De DiXte Afterparty
Van maandag 18 tot en met zondag 24 november hoor je op FunX de 1000 diXte nummers voorbijkomen waar jij op hebt gestemd. Deze vette week wordt afgesloten met De DiXte Afterparty in Amsterdam. Op deze schitterende avond gaan Jayh, Sef, Dio en The Flexican de tent flink op z'n kop zetten met een dikke performance.

WIN On Air
Heb jij ook zin om bij de Afterparty helemaal los te gaan op de dansvloer? Luister dan deze hele week naar FunX om kans te maken op exclusieve tickets! Deze kaarten zijn namelijk nergens anders verkrijgbaar.

WIN Online
Ook via internet kan je in de prijzen vallen. Als je hebt gestemd moet je je mailbox in de gaten houden, want wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars van die DiXte Afterparty tickets!

Heb je niet gestemd? Niet getreurd, want ondanks dat de stemlijst is gesloten, maak je nog steeds kans op die felbegeerde kaarten! Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag.Singer-songwriter/producer Jayh brak in 2005 door met de productie voor de hit 'Wat Wil Je Doen' met The Partysquad. Sindsdien heeft hij met veel bekende artiesten samengewerkt en daarbij meegeholpen aan het maken van dikke tracks. De zanger ontving in 2008 en 2010 in totaal vier nominaties voor de State Awards onder andere in de categorieën Beste Rookie en Beste Mixtape. Jayh scoorde bij FunX een grote hit met het nummer 'Mijn Baby'. De zanger staat nu bovendien in de XChart met zijn kersverse single 'Mijn Alles'.
Dio scoorde zijn eerste grote hit in 2007 met de track Dom, Lomp & Famous waarop ook The Opposites en Willie Wartaal te horen zijn. In datzelfde jaar stond hij bovendien in de finale van de Grote Prijs van Nederland. In de jaren daarna releaste de artiest nog verschillende andere vette tracks waaronder Tijdmachine (FunX Award, Edison Music Awards, State Awards) en Aye (TMF Awards 'Beste Video').

Sef werd bekend door zijn deelname aan het nummer 'Stuk' met The Partysquad, Sjaak en Dio. Hij wist ook door de track 'Me Nikes' van The Opposites een plekje in de schijnwerpers te bemachtigen en natuurlijk het nummer 'Tijdmachine' met Dio. De rapper won in 2008 een prijs bij de State Awards in de categorie 'Rookie Of The Year'. Na een groot aantal samenwerkingen bracht Sef in 2011 zijn eerste solo-album De Leven uit.
The Flexican richtte in 2004 samen met Sef en Mc Fit de groep Flinke Namen op. Na jaren draaien en produceren bracht hij in 2008 zijn mixtape 'Op Volle Toeren' samen met The Opposites en Dio uit. De dj/producer scoorde dit jaar een internationale hit samen met Major Lazer, Busy Signal en FS Green met de remix van de track Bumaye, Watch Out For This. The Flexican wist drie keer een award voor beste dj binnen te slepen.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Z6eSBNgDvCLJlmMNZDZiv9yvOiZzo22T9nnGF4VZv4c/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Ster advertentie
Ster advertentie