Events

Hiphoppers horen in museum

  1. Newschevron right
  2. Hiphoppers horen in museum
Kun je hiphop in een museum bekijken? Jazeker, dat kan! Want vanaf nu tot met zondag 22 juni kun je bij het event Hiphop Essentials in het Tropenmuseum in Amsterdam genieten van de hiphop cultuur in de breedste zin van het woord! Want naast verschillende optredens, kun je ook nog eens een foto-expositie en hiphopdocumentaires bekijken. Maar is het dan ook gelijk een geslaagd event? Dat mag jij hier melden. Hoe je dan binnen komt? Makkelijk, win hier gewoon je kaarten.

Want ik heb hier namelijk voor Hiphop Essentials gratis kaarten liggen. Stuur heel simpel een mail met je naam en telefoonnummer naar cat@funx.nl .
Je kunt nu nog kiezen: ik heb kaarten voor zondag 1 juni waar de documentaire 'i love hiphop in Morocco' wordt vertoond. Een documentaire die al eerder op het Blacksoil filmfestival te zien was en aangezien het een geweldige documentaire is, kun je het nu nog eens bekijken. De film laat zien hoe Marokkaanse hiphoppers in de verschillende steden een hiphop event neerzetten.
Dan heb ik ook 2 kaarten voor het concert op vrijdag 6 juni met o.a. eMC (Masta Ace, Stricklin, Punch & Words) en Guilty Simpson en de Pan Africans.

Hiphop Essentials in het Tropenmuseum wil je hiphop wereldwijd laten zien, het hele programma lees je hier.

En hieronder een stukje 'i love hiphop in Morocco'
{youtube}T87yGtPswSE{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie