Events

Typhoon doet het anders

  1. Newschevron right
  2. Typhoon doet het anders
'Sprokkeldagen' is een track op Typhoon's album 'Tussen licht en lucht'. Een paar dagen terug is de videoclip geschoten en het resultaat wordt voor het eerst vertoond op dinsdag 15 juli in Paradiso. Maar het vertonen van een clip is voor Typhoon niet voldoende. De man wil meer laten zien en horen en schotelt je daarom nog meer voor. Diezelfde avond is namelijk ook de premiere van de clip 'Zo niet mij' en 'Dubbele beloning'. Dit naar aanleiding van het Weerwoord project.

Een weerwoord geven en je goed laten horen, dát is wat Typhoon wil! En dat brengt hij die 15e juli. Maar dat doet hij niet in zijn uppie.
Hij staat on stage en geeft een eenmalig optreden met de mannen van New Cool Collective. De New Cool Collective is meer thuis in de jazz. Toch gaan zij Typhoon's 'Tussen licht en lucht' muzikaal brengen met o.a. saxofoon en trompet.

Als je dit zo leest en je kent Typhoon's werk een beetje, dan zal dit programma je niet zo vreemd in de oren klinken. Hij wist zich als poeet al te onderscheiden. En in de track 'Sprokkeldagen' hoor je ook de Belgische dame Neske Beks.

Typhoon wil altijd de grenzen opzoeken en de lat hoog leggen. Zo gaat hij later dit jaar nog hele andere dingen doen on stage.
Wat dat is..Typhoon vertelt het hele verhaal zelf bij FunXtra op zondag 13 juli aanstaande tussen 14.00-15.00 uur. Wil je de avond live mee maken, dan zeker luisteren want ik geef tickets weg!


Zie hier al de making of Sprokkeldagen
{youtube}hS7IqKj9fHM{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie