Events

Snoop Dogg op de XStage van Parkpop!

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg op de XStage van Parkpop!
Parkpop viert zijn 30e verjaardag met de komst van de Amerikaanse hiphopper Snoop Dogg. De rapper bezoekt zondag 27 juni het Haagse Zuiderpark met een volledige live band. Dit jaar beleeft Parkpop z'n 30e editie. In het 30-jarig bestaan is Parkpop uitgegroeid tot een van de grootste gratis festivals van Europa met in 2009 nog 275.000 bezoekers!

De hiphoplegende Snoop Dogg vormt dit jaar de headliner van het FunX podium XStage. De rapper kent een sensationele staat van dienst met diverse hits, Grammy-nominaties en samenwerkingen met de groten der aarde. In juni tourt de rapgrootheid door Europa in het kader van z’n nieuwste cd More Malice.

Naast Snoop Dogg is ook de funk- en hiphopformatie Choc Quib Town te zien op XStage. De band is hot. Met een Latin Grammy-nominatie op zak, grote optredens in India, Europa en de VS en de gloednieuwe internationale release van het album Oro gaat de jonge groep momenteel skyhigh. Al eerder werd bekend dat de Grote Prijs van Nederland winnaars Dret & Krulle een plekje op XStage bemachtigd hadden.

Zondag 27 juni vind Parkpop plaats! Voordat het zover is vind je natuurlijk alle informatie of FunX!


Ster advertentie
Ster advertentie