Events

Gusttavo Lima klaar voor Europese tour

  1. Newschevron right
  2. Gusttavo Lima klaar voor Europese tour
Gusttavo Lima is na zijn doorbraak met Balada klaar om Europa in zijn armen te sluiten. De Braziliaanse zanger doet dat met een Europese tour die hem op 4 oktober naar The Sand in Amsterdam brengt. De 23-jarige ster is al een beetje nerveus en zegt het vooral erg spannend te vinden, omdat hiermee een nieuwe fase in zijn carrière van start gaat.

Overleden zus

De Europese tour van Gusttavo Lima brengt hem in Nederland, maar ook bij de Europese buren: Zwitserland, België, Portugal en Engeland. Het is nog altijd opmerkelijk dat hij de tour doorzet, omdat zijn zus Luciana op 16 september overleed. De zanger had het erg moeilijk met het verlies, maar wil uit respect voor zijn fans alle concerten doorzetten.

Stemmen

Krijg jij geen genoeg van Gusttavo Lima's muziek en videoclips? Vergeet dan niet te stemmen op zijn nieuwe single Gatinha Assanhada. Je vindt de track in de XChart!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Gb7wR_uERoM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/HPvvETXdn2g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie