Events

Pitbull op Festival Mundial

  1. Newschevron right
  2. Pitbull op Festival Mundial
Pitbull staat op 16 juni in Nederland op het podium tijdens de eerste dag van Festival Mundial. “Het mooie is, hij komt niet met een tape-actje, maar met een 18-koppige band, dus het gaat gewoon echt helemaal los! Hij tourt eerst langs Parijs en Luxemburg en dan Tilburg, dus dat is helemaal te gek. Een enorme eer, dus wij zijn echt super super blij!” aldus creatief directeur Erwin Schellekens.

Dit jaar vindt alweer de 25ste editie van Festival Mundial plaats in Tilburg. Het evenement wordt daar op 16 en 17 juni gehouden in het Leijpark. Mensen kunnen uitkijken naar muziek uit alle hoeken van de wereld. Naast Pitbull staan onder andere Stephen Marley,Caro Emerald, Sinéad O'Connor en KiT XL op het podium. Er wordt verwacht dat ongeveer 40.000 mensen tijdens het festival uit hun dak gaan. Voor meer informatie over het evenement kan je terecht op FestivalMundial.nl.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41863092"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41863092" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie