Naar homepage
Events

Rotterdam Unlimited: Ready, steady, drum!

  1. Newschevron right
  2. Rotterdam Unlimited: Ready, steady, drum!
Drumsss please! Rotterdam Unlimited wordt aankomende vrijdag afgetrapt met de Battle of Drums. "We gaan feesten", zei Jovanny Dambruck in FunX City Rotterdam. Hij is de leider van Caribbean Energy Brass. De band doet voor het eerst mee en is pas zeven maanden bij elkaar. "Als leider weet ik dat we de potentie hebben om te winnen en de rest laten we in handen van het publiek."Hij vertelde in de show over hun voorbereiding voor vrijdag 18 juli.

Earthquake alert!
Caribbean Energy Brass is natuurlijk niet de enige band die voor een lichte aardbeving zal zorgen. Zij nemen het op tegen de ervaren The Rhythm Allstars Brassband en Brass Eternity Music.

Route brassbands
Om alles letterlijk op de voet te kunnen volgen, wil je natuurlijk wel weten waar je wezen moet. Check de route op de kaart hieronder!

{source}

<blockquote class="twitter-tweet" lang="nl"><p>Waar lopen de Brassbands Hier lopen de brassbands <a href="https://twitter.com/hashtag/BattleOfDrums?src=hash">#BattleOfDrums</a> aanstaande vrijdag <a href="https://twitter.com/Zomercarnaval">@Zomercarnaval</a> <a href="https://twitter.com/RdamUnlimited">@RdamUnlimited</a> <a href="http://t.co/RmypBmbJWY">pic.twitter.com/RmypBmbJWY</a></p>&mdash; Guus Dutrieux (@guusdutrieux) <a href="https://twitter.com/guusdutrieux/statuses/489146080039563264">15 juli 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie