Events

Win kaarten voor de uitreiking Van Dale: Spoken Awards

  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor de uitreiking Van Dale: Spoken Awards

De eerste editie plaats van de Van Dale SPOKEN Awards vindt op 2 december plaats. De prijzen worden uitgereikt aan inspirerende Nederlandse performers op het gebied van het gesproken woord. In het Rotterdamse Oude Luxor Theater worden de uitreikingen afgewisseld met optredens van onder andere Fresku. De avond wordt gepresenteerd door Blaxtar, Derek Otte en Sanae Orchi.

Win kaarten

Wil jij hier graag bij zijn? Scroll dan naar beneden, vul je gegevens in en geef antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

VIJF CATEGORIEËN

De Van Dale SPOKEN Awards worden weggegeven in vijf categorieën: Poetry,Lyrics, Comedy, Gospel en Storytelling. Ook zijn er twee hoofdprijzen: een voor de artiest die het meest gedaan heeft voor het genre en een voor de meest inspirerende opkomende woordkunstenaar.

ROAD TO SPOKEN AWARDS

Naast optredens Fresku en Claudia de Breij zullen er naast de prijswinnaars van de Van Dale SPOKEN Awards 2015 ook nieuwe gezichten te zien zijn. De komende twee maanden zullen in diverse voorrondes door het hele land genomineerden gekozen worden. Daarnaast kan via de website SPOKEN.fmook een gooi worden gedaan op één van de awards.

INSPIRATIE

Volgens de organisatie draaien de Van Dale SPOKEN Awards allemaal om nieuwe talenten die op inspirerende wijze het publiek weten te boeien met hun taalvirtuositeit en boodschap. Wie kans wil maken op een wildcard voor de awardshow, kan voor meer informatie terecht op www.spoken.fm.

SPOKEN

Van Dale SPOKEN Awards is een samenwerking tussen Van Dale, Greenhouse Talent en Braenworks, de organisatie van Kevin de Randamie a.k.a. Blaxtar. Hij is initiatiefnemer van SPOKEN, een internationaal platform voor Spoken Word. Al acht jaar bouwt hij aan de groei en entertainmentwaarde van het Spoken Word-genre. SPOKEN heeft zich ontwikkeld tot een interactief showformat, dat al veel artiesten aan zich wist te binden, zoals Jörgen Raymann, Typhoon, Ruben van der Meer, Giovanca, Pete Philly, Jules Deelder en Arie Boomsma. SPOKEN zoekt nadrukkelijk naar nieuw talent en trekt veel jonge artiesten aan.

Ster advertentie
Ster advertentie