Events

Doe mee aan de Nationale Vrijheidsrap

  1. Newschevron right
  2. Doe mee aan de Nationale Vrijheidsrap
De jonge sportbond SVBN, mede opgericht op initiatief van Humberto Tan en Edgar Davids, organiseert voor het tweede opeenvolgende jaar de Nationale Vrijheidsrap. Een rapwedstrijd met een diepere gedachte, gekoppeld aan het thema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei: “Vrijheid geef je door”.

Winne
Rotterdamse rapper Winne is net als vorig jaar als SVBN-ambassadeur verbonden aan dit project. Samen met een team van gewaardeerde juryleden gaat hij de vrijheidsraps van de deelnemers beoordelen op inhoud, presentatie en ‘flow’.

De winnaar gaat onder begeleiding van Winne de studio in om de officiële track voor het eerste WK Straatvoetbal te produceren. Deze rap wordt officieel gereleased bij FunX en er wordt een clip geschoten.

{source}
<iframe width="550" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/F3krWZA6XyA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

WK Straatvoetbal op Aruba
Maar er is meer! De winnaar zal eind dit jaar ook optreden tijdens het eerst WK Straatvoetbal op Aruba. De SVBN en de Arubaanse Straatvoetbalbond gaan onder toezicht van de International Street Football Federation (ISFF) het grootste straatvoetbalevenement ter wereld organiseren. Teams uit 16 landen komen naar Aruba om op het scherpst van de snede te strijden, met als uiteindelijk doel de allereerste wereldtitel Straatvoetbal te veroveren.

Meld je aan!
Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de Nationale Vrijheidsrap via www.svbn.nl

De winnaar van vorig jaar:


Nationale Straatvoetbaldag
SVBN heeft 5 mei uitgeroepen tot Nationale Straatvoetbaldag, als symbool voor vrijheid, respect, samenspel en plezier. Dit is tevens de aftrap van de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen. www.svbn.nl
Ster advertentie
Ster advertentie