Events

Live For Life 2008

  1. Newschevron right
  2. Live For Life 2008
Zondag 15 juni was het centrum van Arnhem the place 2 be! Live For Life opende zijn deuren voor alle muziekliefhebbers! Op het Kerkplein kon je optredens checken van Yes-R, Blaxtar, Trafassi, Karima en de Goodfellas Ft. Arnhemsgewijs!

Ook dit jaar werd Live For Life groots afgesloten door de dames van Idols met een spectaculaire show vol swingende nummers! FunX was aanwezig... jij ook?


PICS & VIDS:

Ook op Live For Life was FunX weer aanwezig met fotografen! Dus heb jij iemand op jou zien mikken met een camera? Klik dan snel hieronder om te kijken of jij erop staat!Check hier de Brassband On Tour
{youtube}l0cX1jTnaF4{/youtube}

LINE UP:{rokbox text=|Yes-R & Karima|}
http://www.youtube.com/watch?v=91k_lJeeYxk{/rokbox}
Hij scoorde hit na hit bij FunX en maakte in 2006 zijn acteerdebuut. Zijn nieuwe single "Uit Elkaar" is al meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube, dus aan fans heeft hij geen gebrek! Heb Yes-R zijn optreden samen met Karima gezien @ Live For Life?

Goodfellas & Arnhemsgewijs
Dj Prime en Dj Marvell zijn orgineel, energiek en he-le-maal de shit! Deze alleskunners weten precies hoe ze hun publiek moeten ophypen. De Goodfellas ken je natuurlijk wel van hun show bij FunX, maar tijdens LFL ging het net iets anders. Ze kregen namelijk hulp van Arnhemsgewijs, Benaïssa en Amo Lab!

Izaline Calister
Haar muziek is ritmisch en melodieus met een moderne twist. Doe daar een grote dosis Latijns Amerikaanse invloeden bij, een beetje jazz en teksten in het Papiaments! Die vormen bij elkaar the Queen of the Caribbean. Izaline Calister is zangeres, componist en tekstdichter, dat kon je wel merken toen ze on stage stond...!

Idols: Nikki, Nathalie en Charlene
Op het laatste moment zijn Idols-zangeressen Nikki, Nathalie en Charlene toegevoegd aan de indrukwekkende line up van het Live for Life festival. Ze hebben rond 20.00 uur samen één spectaculaire show gegeven met swingende, uptempo nummers. Het dak ging eraf op Live for Life!

Trafassi
Kleine wasjes, grote wasjes.. wie kent het niet? Trafassi is 'anders' of 'ommekeer' in het Surinaams. Iets dat ze de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland maakte. Met een vleugje Surinaams, Antilliaans en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes verwelkomden ze je 'to the world of exotic madness'!

Blaxtar
Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat Blaxtar uit kwam met zijn debuut album Ozmoses, waarmee hij niet alleen een Grote Prijs, maar ook een Essent Award en een plaats in de Lowlands line up won. Tel daarbij een voorprogramma voor Jay-Z & Lil'Wayne en we kunnen spreken van een ware hiphopster! En nog vele anderen...

Klik hier voor meer info over Live For Life!
Ster advertentie
Ster advertentie