Events

FunX presents Encore Festival

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Encore Festival
Als r&b/hiphop fanaat moet je op 31 augustus aanwezig zijn bij het allereerste Encore Festival op de NDSM-werf in Amsterdam! Talloze artiesten en dj's uit binnen- en buitenland laten jou dan uit je plaat gaan! Wil je kans maken op kaarten? Hou je radio deze hele week goed in de gaten, FunX geeft in verschillende shows kaarten weg!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Festival

Het eerste Encore Festival heeft dezelfde stijl en sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg. Het grote verschil is de nóg dikkere line up en de locatie van het festival. Encore Festival vindt plaats op de NDSM-werf in Amsterdam.

Optredens

Het wordt moeilijk kiezen tussen alle optredens bij het Encore festival die over drie podia verspreid zijn. Er zijn zowel vette live acts als dj's uit binnen- en buitenland. Zo vliegen onder andere Kid Ink, Pusha T, Jeremih, Ty Dolla $ign en Mack Wilds over uit de States. Jayh, Adje, Irwan, Prime en nog vele anderen representeren ons kikkerlandje. Bekijk de complete super crazy line-up hier!

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1XXtmkB9ymD6akl9PU1OqZzZyq05rzP317yulqoV6NaM/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie