Events

FunX presents Brian McKnight en Eric Benét

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Brian McKnight en Eric Benét
Brian McKnight en Eric Benét nemen binnenkort hun lekkerste slowjamz mee naar Nederland! De twee R&B-grootmeesters staan op donderdag 30 januari in de Amsterdamse Melkweg. Wil jij er heen? Wees er dan snel bij, want aanstaande zaterdag start de kaartverkoop al om 10.00 uur.

Brian McKnight

Je hoeft eigenlijk niet uit te leggen wie Brian McKnight is. Wie van R&B houdt, kent de veteraan die al 13 albums op zijn naam heeft staan. Ruim de helft daarvan heeft hem goud of platina opgeleverd dankzij singles als 'Back At One', 'Anytime' en 'Still'. In de afgelopen jaren maakte Brian McKnight niet alleen muziek, maar de zanger stond ook op de planken in Broadway, presenteerde een radioshow en had zijn eigen late night talkshow 'The Brian McKnight Show'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Eric Benét

De soul groove en R&B van Eric Benét kennen R&B-lovers onder andere van de hits 'Spend My Live With You', 'Sometimes I Cry' en 'Georgy Porgy' met Faith Evans. Mede dankzij deze singles won Benét met het album de Soul Train Music Award en werd hij genomineerd voor een Grammy. Het meest recente album 'The One' bracht Eric Benét vorig jaar uit op zijn eigen label Jordan House Records.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.FunX presents Brian McKnight en Eric Benét

Hou FunX.nl en Facebook in de gaten, want misschien geeft je favoriete radiostation binnenkort kaarten weg voor FunX presents Brian McKnight en Eric Benét. In de tussentijd kan je lekker wegzwijmelen op hun hits bij FunX Slowjamz Radio.


Ster advertentie
Ster advertentie