Events

Noorderslag 2007

  1. Newschevron right
  2. Noorderslag 2007
Drie dagen live ‘ut Grunn’....twee pre-parties en een hele vette XStage. Donderdag 11 t/m Zaterdag 13 januari was het weer tijd voor het Noorderslag Festival in Groningen. FunX was erbij met live uitzendingen, exclusive reports en met optrdens van o.a. Dicecream, Kempi U-Niq en Blaxtar op de XStage. Ook de bazen van de Club waren in da building. Zij gaven maarliefst twee dikke preparties.

Kon je zelf niet bij Noorderslag zijn? Of wil je de sfeer nog een keer beleven? Dan zit je goed op FunX.fm!Je checkt hier namelijk exclusieve
beelden en interviews met alle artiesten die optraden op de XStage.

- Uniq @ Noorderslag
- DiceCream @ Noorderslag
- Kempi @ Noorderslag
- Mighty 8 @ Noorderslag

Blijf deze pagina checken want binnenkort vind je ook video's van Blaxtar, U-Niq en nog veel meer!

Ook de collega's van NOS Headlines waren aanwezig bij Noorderslag


15-01-07
FunX bedankt alle Groningse luisteraars, studiogasten en alle anderen die hebben meegeholpen aan de programmering. Het waren leuke dagen met speciale gasten zoals, The Partysquad, Burgemeester Wallage en Salah Edin. En natuurlijk niet te vergeten, onze locals Jop, Robbert en Remco die verslag deden vanuit de stad….lees verder>>

Bezoek ook Pressit.nu voor het laatste nieuws!


FunX presenteerde op de vrijdagavond (12 januari) maar liefst 2 pre-parties: eentje in de Puddingfabriek en eentje in The Palace.

In de Puddingfabriek stonden onder andere Typhoon en Saleh Edin live on stage. In The Palace rockten de ‘bazen van de club’ de tent: The Partysquad in the building met een solo-set van maar liefst 3 uur!


Zaterdag 13 januari was het tijd voor hét podium voor urban in Nederland: de XStage. Daar checkte je live on stage onder andere DiceCream, die nu in de XChart staat met zijn FunX-hit Vlinders. Of Blaxtar, de winnaar van de Grote Prijs van Nederland.


Maar ook Kempi kwam all the way uit Eindhoven aanstormen. En U-Niq, de man die net zijn Adrenaline Tour 2006 heeft afgerond, zorgde ervoor dat ‘Rotterdam terug is’ ... ook in het hoge noorden.

Naast deze heren ook nieuw vrouwelijk talent op de XStage: de hiphop en soul ladies van het Unsigned Project waren ook ‘represent’.

Check hier het volledige programma van zaterdag.


Je weet! Je hoort het allemaal op FunX Noorderslag. Donderdag, vrijdag en zaterdag ... ‘ut Grunn’. Maar ook in Groningen: on-air op de 105.5 FM! 3 dagen lang vette urban shizzle in de Groningse ether. De rest van Nederland geniet mee via kabel en internet.


Ook in 2006 was FunX present op Noorderslag. Beluister hier de live performances van Brace, Opgezwolle en Culcha Candela op de XStage!

- Brace - Vraag Jezelf Eens Af
- Opgezwolle - Strik Je Veters
- Culcha Candela - Chant As One
Ster advertentie
Ster advertentie