Events

Bruisend Park in Rotterdam met o.a. Yes-R en Fouradi

  1. Newschevron right
  2. Bruisend Park in Rotterdam met o.a. Yes-R en Fouradi
Afgelopen weekend was er weer vanalles te beleven in Rotterdam Noord.

Tijdens het Bruisende Park aan de Rotte hab je verschillende optredens kunnen checken, leuke workshops en allerlei andere bruisende activiteiten waren mogelijk om aan deel te nemen. Voor de line-up en activiteiten klik hier.
Zaterdag 30 augustus

Op zaterdag werd om 13.00 uur het Bruisend Park aan de Rotte geopend door een optreden van de winnende brassband van de Battle Of Drums: BEM! Je hebt ze al kunnen zien spetteren tijdens het Zomercarnaval, maar nu dus ook tijdens het Bruisend Park aan de Rotte. Garantie voor een bruisend succes!

Je kunt deelnemen aan een talentenshow waar je jouw talent met alle bezoekers kunt delen! Inschrijven doe je op www.bruisendpark.nl.

De Battle Of Drums staat om 17.00 uur nog een keer voor je op het programma, met direct daarna een optreden van de gebroeders Fouradi. Je kent ze van diverse hits als 1 ding en Flipmuziek, en ze presenteren hun eigen radioshow op FunX.

Om 20.00 uur betreedt Tasha's World het podium op het Noordplein. Zij veroverde de wereld met haar unieke mix van hiphop, neo-soul en Jazz.

De gehele dag kun je op het Noordplein ook genieten van de snuffelbazaar met leuke spulletjes, en lekkere hapjes!Zondag 31 augustus

De volgende dag zijn er nog meer leuke activiteiten en optredens tijdens het Bruisend Park aan de Rotte. Reden dus om nog een dagje te komen kijken!

Denk bijvoorbeeld aan de Kernkoppen om 17.00 uur, en direct daarachteraan ook aan Grand Vue featuring Leo Tan. Zij treden op met onder andere hun zomerhit Take It Away. Een tijdje later, om 19.30 uur is het podium van Yes-R. Net als de heren van Fouradi, presenteert hij ook zijn eigen radioshow op FunX.

Gedurende de dag kun je je ook vermaken met in de Panna Area waar de beste straatvoetballers van Nederland het opnemen tegen Rotterdam Noord. Trap ook een balletje mee, en laat je kunsten zien!


Voor het gehele programma van Bruisend Park aan de Rotte check je www.bruisendpark.nl
Ster advertentie
Ster advertentie