Events

FunX presents Gers Pardoel

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Gers Pardoel
Gers Pardoel neemt je op 23 december achterop z'n fiets mee naar Paradiso Noord, Tolhuistuin. Daar geeft de rapper je een spectaculaire show waarbij je al z'n dikke hits voorbij hoort komen! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Gers
Je hoort Gers inmiddels al vijf jaar voorbijkomen op FunX. Het succes begon in 2009 met de samenwerking op het nummer Broodje Bakpao. Een jaar later ging het weer hard met de rapper. Hij verscheen niet alleen in de charts als featuring artist, maar wist met zijn solosingles ook een plek in de hitlijsten te bemachtigen. Zo bleef de track Ik Neem Je Mee in iedereens hoofd hangen maar ook heel lang op de eerste positie in de charts.

Niet alleen in ons eigen land maar ook bij onze zuiderburen, Belgiƫ, was het een regelrechte hit. Gers heeft inmiddels twee albums uitgebracht. Met Deze Wereld Is Van Jou heeft hij zelfs de platina status behaald!{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1R1qYCchEnFOs_qUtM6eI1VVZyYFzyYerkZT6fRgpBb8/viewform?embedded=true" width="550" height="950" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie