Events

Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012

  1. Newschevron right
  2. Henk Veen Rembrandt Kunstplein 2012
Je kent kunstschilder Henk Veen vast nog wel van zijn coole ontwerp voor de XsupportFunX t-shirts. De Amsterdammer tovert zaterdag 23 juni voor het derde jaar op rij het Rembrandtplein om in het Henk Veen Rembrandt Kunstplein. Dit unieke schildersevenement is voorgaande jaren een groot succes geweest en vindt wederom plaats op de plek waar het echt thuis hoort; aan de voet van grootmeester Rembrandt zelf.

Meer dan 100 bekende en onbekende kunstenaars met verschillende disciplines, zullen (kosteloos) deelnemen aan dit grootste openlucht kunstfestijn van Amsterdam. Alle kunstenaars zullen een plek op het plein uitzoeken om hun talent aan het publiek te tonen.

Wedstrijd
Iedere deelnemer ontvangt om 12.00 uur van de organisatie een geparafeerd en genummerd schildersdoek (60x80 cm). Alle deelnemers hebben tot uiterlijk 18.00 uur de tijd om hun uitwerking van het thema in te leveren bij de organisatie. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 19.00 uur.

Goede doel
Gedurende het evenement zal kunstenaar Henk Veen geblinddoekt worden om samen met de slechtziende Anke en haar geleidehond Oxa, een groot doek te beschilderen. Dit doek wordt later geveild en de opbrengst gaat naar KNGF Geleidehonden.

Fernando belde in Start met Henk en vroeg hem wat we nou precies allemaal kunnen verwachten:
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50498789&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie