Events

Kim Geurtsen is Queen Zomercarnaval 2013

  1. Newschevron right
  2. Kim Geurtsen is Queen Zomercarnaval 2013
Kim Geurtsen is de nieuwe Queen Zomercarnaval. Gisteravond werd ze in de Corso in Rotterdam uitgeroepen tot winnares. Sinds 20 mei kon je online stemmen op je favoriete kandidaat. De vakjury had uiteindelijk het beslissende woord en prees Kim om haar uitstraling en 'waanzinnige' dansshow.

De 24-jarige studente Communicatie uit Nieuwegein was door het dolle heen toen ze wist dat ze gewonnen had. "Geweldig. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Echt super dit," zegt ze tegen FunX-reporter Silas. "Ik heb hier m'n hele leven naartoe gewerkt. Als meisje van vijf dacht ik al: dit wil ik ook! Ik heb er voor geknokt en gestreden en ben super trots!"

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F96576773"></iframe>
{/source}

Kim is lid van Carnavalsgroep Peope's Choice. Als Queen voert ze komende zaterdag tijdens Rotterdam Unlimited de Zomercarnaval Straatparade aan.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/VfomvDBaTrE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie