Events

FunX presents Da Bounce Urban Film Festival

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Da Bounce Urban Film Festival

Zijn er voor jou ook niet genoeg 'urban films' in bioscoop? Dan kan je van 14 t/m 17 augustus lekker genieten bij Da Bounce Urban Film Festival! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor zaterdag 16 augustus of zondag 17 augustus, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Elk jaar komen tientallen 'urban films' uit die meestal niet in de Nederlandse bioscopen worden vertoond. Bij Da Bounce Urban Film Festival krijg je de kans om een paar van deze vette movies te bekijken. Dit zijn films van makers met Afro-Amerikaanse, Afro-Caribische of Afro-Europese roots of met een verhaal die rond mensen mensen met deze afkomst speelt. Je kan onder andere A Genius Leaves The Hood, The Retrieval, Half of A Yellow Sun en BlackBird zien. De complete lijst met films kan je hier bekijken.

Drie dagen lang wordt het Westergasfabriek terrein omgetoverd in een urban cinema paradijs. van nieuw tot classic, van short film en biopics tot en met blockbusters. Daarnaast zijn er Q&A's met bekende internationale acteurs, bijzondere gasten uit binnen- en buitenland en elke avond een afsluitende club night celebrating Urban filmmaking!{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1sS-afmy7Y4BFa9hjMlECEJfEVSlvVr9GLI3WWD5od2o/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie