Events

FunX presents Wiz Khalifa

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Wiz Khalifa
Wiz Khalifa blaast op donderdag 3 oktober het dak van de Heineken Music Hall eraf met een vlammend concert! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

Wiz Khalifa heeft in 2011 ook in de HMH gestaan.Toen droeg de rapper voor een uitverkochte zaal hits als 'Black and Yellow' en 'Young Wild & Free' voor aan het publiek. Voor het aankomende concert heeft de Amerikaanse rapper weer groot aantal nieuwe tracks om zijn fans te entertainen. Zo bracht Khalifa in 2012 het album O.N.I.F.C. uit en wordt dit jaar weer een gloednieuwe cd gelanceerd, namelijk Blacc Hollywood.

Wiz is verschillende keren genomineerd voor indrukwekkende awards. Daarvan wist hij in 2011 de BET 'Best New Artist' prijs en in 2012 de Billboard Music Award in de categorie 'Top New Artist' te bemachtigen.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Sr-KEaL0uXE8VpQy83WyA6Z57s8KRcxlEOezU0HIHy4/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie