Events

FunX presents J. Cole

  1. Newschevron right
  2. FunX presents J. Cole
Wie van hiphop en R&B houdt kan tegenwoordig niet meer om J. Cole heen. De succesvolle rapper reist de hele wereld over met zijn wereldtour en op vrijdag 22 november bezoekt hij de Amsterdamse Heineken Music Hall. Jij kan erbij zijn want FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor zijn concert. Hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

J. Cole tekende in 2009 als eerste artiest bij platenlabel Roc Nation van Jay-Z. Vier jaar later wil iedereen met de getalenteerde producer/rapper/songwriter samenwerken. Dat mag ook wel als je net als J. Cole twee #1 albums hebt uitgebracht in de afgelopen drie jaar en samen hebt gewerkt met beroemdheden als Beyoncé, Drake, Missy Elliot en Jay-Z. Al die ervaringen maken zijn liveshows tot een ervaring die je niet mag missen.

{source}
<iframe width="550" height="320" src="//www.youtube.com/embed/fzzMOMkjm8A?feature=player_profilepage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Bh275m2p9p_N-RxqVMJqpYo8s90KNBgaQG1t6mmJUak/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie