Events

Gratis optredens op Uitmarkt Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. Gratis optredens op Uitmarkt Amsterdam
Typhoon, Brace of Dio gratis zien? Dat kan tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Vanaf vrijdagavond 29 augustus tot met zondag 31 augustus vindt dit gratis festival plaats met heel veel acts. De Uitmarkt is eigenlijk de start van het nieuwe culturele seizoen. Dit jaar is de Uitmarkt te vinden in het Oostelijk havengebied. Dichtbij Amsterdam centraal station zijn meer dan 20 podia voor jou neergezet.

Ik vind het altijd handig om er heen te gaan, ik kan dan even proeven van het grote aanbod aan acts. Want je kunt gewoon heen en weer lopen tussen de verschillende podia om te zien of een bepaalde artiest okay is of niet. Omdat er zoveel te zien is, hebben vijf talenten een route uitgestippeld om je op weg te helpen.

Shailesh, Ricardo, Quinsy, Milou en Michael hebben elk een route bedacht. Wat de route van breakdancer Shailesh bijvoorbeeld is? Hij tipt Flinke Namen en Wicked Jazz sounds. Maar ook zijn eigen optreden met illusionist Ramana.
Jazeker, ook de talenten geven een uniek optreden weg. Wat krijg je als je een breakdancer combineert met een goochelaar? Magie? Ook ben ik benieuwd naar het optreden van soultalent Michael met een operazanger. Of soul samengaat met opera? Vast wel, de mensen zijn in ieder geval al hard aan het repeteren. Je kunt de voorbereidingen lezen op de roadstoremix blog.
Hier zie je ook de routes op flyers. Michael's route bestaat uit het optreden van Howard Komproe, Flinke Namen, GMB, Michelle David en Caprice. Goede tips!

Het is een vol weekend met optredens en niet alleen op het Remix jongerenpodium. Weet je, het is gewoon te veel om het allemaal hier op te noemen. Kijk even op de Uitmarkt site en surf naar de dagprogramma's en maak je eigen keuze.
Laat anders hier weten wat jij even gaat bekijken op de Uitmarkt. In ieder geval loopt FunX rond om sfeerreportages te maken.

Voorbeeldje van Shailesh..
{youtube}76UOd9-TWHQ{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie