Events

FunX Five Concert

  1. Newschevron right
  2. FunX Five Concert
FunX bestaat 5 jaar. En dat is natuurlijk alle reden voor een feestje. Op donderdag 11 oktober vond er daarom een groot verjaardagsfeest plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op het podium stond een hele rits aan nationale en internationale artiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ali B, Yes-R, The Partysquad, Fouradi, maar ook Mohamed Hamaki & Perry Mystique, Kenan Dogulu, Bombayrockers en niemand minder dan de King of Rai: Khaled!

Kon je er niet bij zijn? Of wil je die heerlijke vibe nog een keer beleven? Check hieronder alvast de eerste pics en vids.


De aanwezige artiesten brachten een tribute to FunX music. Van Ziggi met zijn reggae tunes tot de oriental sounds van Cheb Khaled en Hamaki, van de blazende beats van the Partysquad en Ali B tot aan Kenan Dogulu's Turkpop. Ze waren allemaal in da building!









Deel 1:
Met LIVE on stage: ISH & BOMBAY ROCKERS

Deel 2:
Met LIVE on stage: ZIGGI, DEJAVU, CE'CILE & K-LIBER 4 LIFE

Deel 3:
Met LIVE on stage: KEMPI & KENAN DOGULU

Deel 4:
Met LIVE on stage: MOHAMED HAMAKI, PERRY MYSTIQUE, DJ IDRISS, YES-R, DERRYL, KARIMA, SJAAK, ALI B, SOESSI B

Deel 5:
Met LIVE on stage: PARTYSQUAD, BRAINPOWER, FOURADI, THE OPPOSITES, GIO



Voor aanvang van het grote FunX Five Concert vond er in de HMH ook een debat plaats met scholieren. Het thema was: jouw democratie is de mijne niet. En er was koninklijk bezoek! Prinses MaXima schoof namelijk aan om mee te discussieren. Je kunt het hele debat hier nog eens terugzien.


Beluister hier de speciale FunX Five MIX gemaakt door DJ Idriss!

Hou deze pagina in de gaten want er komen nog veel meer beelden jouw kant op!
Ster advertentie
Ster advertentie