Events

Programma Amsterdam Reggae Festival bekendgemaakt

  1. Newschevron right
  2. Programma Amsterdam Reggae Festival bekendgemaakt
Zaterdag 25 september vindt in de Heineken Music Hall voor de tweede keer het Amsterdam Reggae Festival plaats. Met internationale namen als Sizzla, Vybz Kartel, Barrington Levy, Gyptian en onze Nederlandse Maikal X belooft het een reggae festival te worden om nooit te vergeten.

Het programma is dit jaar opgebouwd uit opkomende talentvolle artiesten en de tijdloze reggae muzikanten. Grootheden als Sizzla, Vybz Kartel, Fantan Mojah en Barrington Levy ontbreken niet op dit feest. Ook aanstormend talent in de vorm van Gyptian, Rass Motivated en Maikal X doen het Amsterdamse evenement aan.

Sizzla bracht dit jaar zijn nieuwe album Crucial Times uit. Vybz Kartel deed het met Pon Di Gaza 2.0 en onze eigen Maikal X heeft Genesis in de etalage voor de komende tijd. Dat betekent dus dat bekende hits afgewisseld zullen worden met hun nieuwe repertoire.

DJ’s MBA en Jah voorzien tussen de optredens door het publiek van de beste reggae en dancehall riddims in hun livesets. De hosts van de avond zijn Kalibwoy en MC Frans.

Amsterdam Reggae Festival
Live: Sizzla, Vybz Kartel, Barrington Levy, Fantan Mojah, Gyptian, Rass Motivated en Maikal X
DJ’s: MBA, Jah
Hosts: Kalibwoy, MC Frans

Heineken Music Hall
Deuren open: 17.00 uur
Aanvang: 18.00 uur


Ster advertentie
Ster advertentie