Events

Koffie bij een vage gast

  1. Newschevron right
  2. Koffie bij een vage gast
Op zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur hoor je me bij FunX altijd praten. En ik praat gelukkig niet in mijn eentje. Want elke zondag vind ik wel talentvolle personen die iets maken of produceren of brengen. Of het nu een spoken artist, een acteur of een breakdancer is. En op zondag 15 juni hoor je me met een Amsterdammer die zich graag neerzet als VAgE gAST. Ik heb het dan over Karimo die bezig is met het showen van zijn talenten als grafisch artiest. En...

hij schenkt ook nog eens lekkere koffie. Karimo werkt als grafisch artiest graag met fineliners en gewone pennen. En hij tekent echt op alles, of het nu een A4 papiertje is of een muur of een paar sneakers. Misschien kan hij wel jouw bank customizen..wie weet.

Hij ontwerpt o.a. flyers en affiches voor feesten. Zijn stijl kun je herkennen aan het gebruik van letters en teksten naast een vette tekening. Zie het hier.
Maar soms sluit hij zich aan bij het collectief VAgE gASTEN. Jawel, die naam hebben zij echt zelf gekozen! Zo vaag of onzichtbaar zijn zij niet want als groep laten zij steeds meer van zich horen en zien. Met wat dan? Met wallpaintings bijvoorbeeld. Ik kan het wel allemaal hier gaan opsommen. Maar om een idee te krijgen wat deze gasten nu maken, verwijs ik je liever door naar hun site.

Hier alvast wat beelden

{youtube}C-v7sYWuSC4{/youtube}

En een videoclip, lol!
{youtube}a_oz4gNbBEQ{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie