Events

De Hulk is er weer!

  1. Newschevron right
  2. De Hulk is er weer!
Comics lovers opgelet! Want vanaf deze week kun je op het grote scherm met je bakje popcorn en bekertje prik kijken naar de ongeloofelijke hulk. Een verse film met een andere acteur, een andere regisseur en een andere aanpak. Immers in 2003 probeerde regisseur Ang Lee met zijn versie van de Hulk indruk op het publiek te maken. Nu een nieuwe poging om jou te laten zien dat een groen getekend monster op papier tot leven kan komen op het scherm.

Deze maal wordt de personage Bruce Banner gespeeld door acteur Edward Norton. Je kent hem van Figth Club en American History X. En nu zet hij dus een zwervende eenling neer die door een uit de hand gelopen experiment geen controle meer heeft over zijn woede. Het is leuk om te zien hoe hij met een hartslagmeter zijn hartslag onder controle probeert te houden.
Minder geslaagd is de aandacht voor zijn liefdesleven. Het grote groene monster neemt de flauwgevallen dame in zijn armen en rent de bergen in..het is bijna een plaatje á la King Kong.
De makers zijn er wel in geslaagd om je het idee te geven dat je zit te kijken naar een Marvel strip. Het is lekker vlot achter elkaar gezet met voldoende vaart in de lokatiekeuzes. Ook fijn is het slotgevecht waar de Hulk het moet gaan opnemen tegen dé bad guy. Deze slechterik is het resultaat van een bewust uit de hand gelopen experiment en luistert naar de naam Abomination.

De 'Incredible Hulk' is aardig gelukt maar kijk het wel op een groot beeldscherm met surround sound system want anders zap je echt wel snel weg. En let op het einde want dan zie je al een linkje met een andere Marvel held! Weet jij welke ik bedoel?

{youtube}dzX1dDzoLMU{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie