Events

FunX presents De DiXte After

  1. Newschevron right
  2. FunX presents De DiXte After
Je kan deze week bij FunX genieten van 1000 dikke tracks die door jouw speakers knallen! De week wordt op zaterdag 22 november afgesloten met De DiXte After in Hotel Arena waar JIJ kaarten voor kan winnen. Hou je radio deze hele week goed dus in de gaten, FunX geeft in verschillende shows kaarten weg!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

De afgelopen weken kon jij stemmen op jouw favoriete tracks voor de FunX DiXte 1000. Na het tellen van al die stemmen werd afgelopen vrijdag de hele lijst bekend gemaakt. Van 17 tot en met 22 november hoor je al deze vette tracks op FunX voorbij komen!

Deze party op de radio wordt op zaterdag afgesloten met De DiXte After in Hotel Arena. Keizer gaat met live band de boel even op z'n kop zetten. Daarnaast zorgen ook Gio en Encore DJ's Waxfiend & Prime dat je lekker losgaat in Amsterdam.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1SpbXFfL4EK1PuJaYl1hJlxpj2QwgHnMw4XEHd8UU_94/viewform?embedded=true" width="550" height="930" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie