Films, Series & TV

Netflix komt twee met gloednieuwe Sailor Moon-films

foto: Naoko Takeuchifoto: Naoko Takeuchi
  1. Newschevron right
  2. Netflix komt twee met gloednieuwe Sailor Moon-films

Goed nieuws voor de liefhebbers van Sailor Moon: Netflix brengt binnenkort Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie uit. De film zal bestaan uit twee delen en het eerste deel komt donderdag 3 juni online.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sailor Moon

Voor de mensen die Sailor Moon niet kennen: dit personage is bedacht door mangaka Naoko Takeuchi. Sailor Moon werd voor het eerst gepubliceerd in Kodansha's mangatijdschrift 'Nakayosi' in december 1991. Daarna verscheen er een mangaserie, animeserie, meerdere films, musicals en een live-action televisieserie. Netflix heeft momenteel een tweedelige film gemaakt over Sailor Moon die in januari en februari al in Japan in première ging.

Groei van Sailor Guardians

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie en is geregisseerd door Chiaki Kon. Haar kun je kennen van de animeserie The Way Of The Househusband, ook een Netflix Original. De streamingdienst laat weten dat de nieuwe film gaat over "de groei van de Sailor Guardians. Ook de romantische relatie tussen Chibi-Usa and Helios speelt een rol."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over de film

Verder vertelt Netflix dat de film zich afspeelt in het lentetijdperk in Tokio. De kersenbloesems staan in bloei en de stad maakt zich op om de grootste totale zonsverduistering van de eeuw te vieren. Wanneer de eclips begint, komen Usagi en Chibi-Usa Pegasus tegen, die 'op zoek is naar de uitverkoren Maiden die het zegel van de Golden Crystal kan verbreken'. Ondertussen verschijnt er ook een mysterieus gezelschap dat zich de Dead Moon Circus noemt. Zij willen de nachtmerrie-incarnatie Lemures verspreiden en 'Silver Crystall' in beslag nemen zodat ze kunnen heersen over het hele universum.

Ster advertentie
Ster advertentie