Films, Series & TV

'The Sims' krijgt eigen tv-show vol met uitdagingen: 'The Sims Spark'd'

foto: YouTube/The Sims
  1. Newschevron right
  2. 'The Sims' krijgt eigen tv-show vol met uitdagingen: 'The Sims Spark'd'

De populaire gamereeks The Sims krijgt een eigen spelshow op televisie met echte mensen. De spelshow gaat The Sims Spark'd heten en verschijnt 17 juli op de Amerikaanse zender TBS. Vanaf 20 juli is de realityserie ook te zien via Buzzfeed Multiplayer. Tussen de eerste kandidaten zitten ook bekende YouTubers uit The Sims-scene zoals Plumbella en Xmiramira.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

100.000 dollar

In vier afleveringen nemen kandidaten het tegen elkaar op om 100.000 dollar mee naar huis te kunnen nemen. Ze moeten allerlei verschillende uitdagingen uitvoeren, waarbij de storytelling het belangrijkst is. Ze maken personages, huizen en nog veel meer. Juryleden Kelsey Impicciche (Buzzfeed Multiplayer), zangeres Tayla Parx en The Sims-ontwikkelaar David Miotke (a.k.a. SimGuruNinja) beslissen wie met het hoge bedrag naar huis gaat.

Spark'd Challenge Program

Ook kijkers van The Sims Spark'd maken kans op 100.000 dollar. Simmers die meekijken, kunnen challenges uitvoeren in het Spark'd Challenge Program. De simmers die de uitdagingen het beste uitvoeren, krijgen de kans om als kandidaat mee te doen aan de show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie