Films, Series & TV

Derde seizoen 'You' in oktober op Netflix te zien

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Derde seizoen 'You' in oktober op Netflix te zien

Het derde seizoen van de Netflix-serie You komt er eindelijk aan! Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen in de tweede helft van 2021 zou verschijnen. Nu maakt Netflix middels een video een exacte releasedatum bekend voor de serie over de charmante psychopaat Joe Goldberg (Penn Badgley).

Taart voor zoontje

In de video is te zien hoe Joe een taart aan het maken is. Die taart is bedoeld voor het zoontje dat Joe met zijn zwangere geliefde Love (Victoria Pedretti) gaat krijgen. Op de achtergrond is de stem van Joe te horen, die nadenkt over een naam voor zijn zoontje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zal Joe veranderen?

De gehele serie focust zich op de charmante Joe Goldberg, die op zoek is naar de liefde van zijn leven. Maar Joe is ook een levensgevaarlijke psychopaat, die zichzelf telkens weer belooft dat hij kan veranderen. Maar door zijn obsessieve en creepy gedrag maakt hij al snel slachtoffers.

Ook in deze nieuwe video is te horen dat Joe tegen zijn zoontje zegt dat hij kan veranderen. "Voor jou kan ik veranderen. Ik zal een man worden waarnaar je opkijkt, een man die je met trots 'papa' zult noemen", zegt hij. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog maar de vraag.

15 oktober

Uiteindelijk wordt in de video bekend dat de baby 'Henry' zal gaan heten. Zo valt er in rode letters 'Welcome Baby Henry' te lezen op de taart. Wanneer Joe vervolgens een stukje uit de taart snijdt, is daarop de releasedatum te zien, namelijk 15 oktober 2021!

Speculaties derde seizoen

Het tweede seizoen van You eindigde met Joe die door de schutting van zijn nieuwe woonplek gluurt naar zijn buurvrouw en mogelijk nieuwe slachtoffer. Fans van de serie speculeerden vervolgens op Twitter wie de mysterieuze vrouw die Joe bespiedt zou kunnen zijn. Volgens de meest populaire theorie is het niemand minder dan zijn moeder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie