Films, Series & TV

Stalker Joe neemt nieuwe identiteit aan in trailer tweede seizoen 'You'

  1. Newschevron right
  2. Stalker Joe neemt nieuwe identiteit aan in trailer tweede seizoen 'You'

Nog een paar weken wachten en dan staat het tweede seizoen van You op Netflix. De populaire stalkerserie keert terug op tweede kerstdag. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? De eerste teaser trailer is nu uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe identiteit

Op de eerste beelden is te zien dat hoofdrolspeler en creepy stalker Joe, gespeeld door Penn Badgley, een nieuwe identiteit aanneemt. Hij is verhuisd naar een nieuwe stad - Los Angeles - en gaat daar door het leven als Will. Wat niet veranderd is, is zijn observerende en bespionerende houding. De kans is groot dat hij in het tweede seizoen op zoek gaat naar een nieuw slachtoffer.

Zorgvuldiger

Het eerste seizoen van You was een groot succes, maar werd ook zwaar bekritiseerd. Kijkers vonden sommige dingen aan de serie te ongeloofwaardig, bijvoorbeeld dat de persoon die Joe stalkte geen gordijnen thuis had en daardoor continu bespied kon worden.

Daarnaast werd Joe door veel kijkers als een romantische, spannende en sexy stalker gezien. Hoofdrolspeler Penn en stichting Sterk Huis vonden het een kwalijke zaak als stalken geromantiseerd wordt. Volgens Netflix is er in het tweede seizoen zorgvuldiger met het beeld van stalking om gegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie