Films, Series & TV

In 'Sing Song' gaat de 16-jarige Jasmine op zoek naar haar moeder in Suriname

  1. Newschevron right
  2. In 'Sing Song' gaat de 16-jarige Jasmine op zoek naar haar moeder in Suriname

Nooit eerder geacteerd en toch een hoofdrol in een Nederlandse speelfilm? Georgiefa Boomdijk flikte het! Ze speelt de zestienjarige Jasmine in de muzikale film Sing Song, samen met onder andere Kenny B, Negativ en Glen Faria. Glen en Georgiefa schoven bij Fernando aan in de FunX-studio om te praten over Suriname, acteren en natuurlijk de bijbehorende zoenscènes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Acteren is altijd een droom geweest. Maar gelijk al in een bioscoopfilm, dat had ik echt niet durven dromen.''

Zoektocht

In Sing Song wordt Jasmine samen met haar gitarist uitgenodigd voor een zangcontest in Suriname. Behalve muzikale ambities, heeft Jasmine nog een ander doel: haar moeder vinden. Daarmee zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel.

Su

Voor de film reisden de cast en crew zes weken af naar Suriname en werd er ook nog vijf dagen in Nederland gedraaid. Het was een fantastische tijd, maar het allermooiste moment was voor Georgiefa toch in de bioscoop zelf.

''De film zien vond ik toch wel het allermooiste, na al dat werken. Je zit daar en denkt: shit, dat ben ik!''

Musicaltest

In de zomerse film zingen Glen en Georgiefa wat af. Muzikaal talent genoeg dus, maar hoe zit het eigenlijk met de muziekkennis? Fernando liet de twee acteurs meezingen met bekende musicaltunes. Maar dat ging niet helemaal vlekkeloos...

Sing Song is op 19 juli in première gegaan en is op dit moment te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie