Films, Series & TV

'Transformers'-regisseur komt met spectaculaire Netflix-film '6 Underground'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Transformers'-regisseur komt met spectaculaire Netflix-film '6 Underground'

Naast nieuwe horrorfilms zit je ook voor een flinke dosis actie bij Netflix goed. Zo is vandaag de trailer van 6 Underground uitgekomen, die met een budget van 150 miljoen dollar mogelijk een van de duurste Netflix-films ooit wordt. De film volgt zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten om vervolgens met Ryan Reynolds als leider een groep beruchte bad guys uit te schakelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Actieheldenteam

Dit team van actiehelden bestaat naast Ryan uit Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Corey Hawkins (The Walking Dead, Straigh Outta Compton) en Ben Hardy (X-Men: Apocalypse, Bohemian Rhapsody). Ook Dave Franco (Now You See Me, Bad Neighbours) speelt een rol. Zij reizen in de film af naar onder andere L.A., Florence en Abu Dhabi en dat levert spectaculaire beelden op. Lees: explosies en achtervolgingen op de meest mooie locaties.

Michael Bay

De regie van 6 Underground is in handen van Michael Bay, bekend van de actiefilms Armageddon, Pearl Harbor en de Transformers-films. Hij deelde eerder op Instagram al wat beelden vanuit zijn editkamer.

6 Underground is vanaf 13 december te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie