Films, Series & TV

Er komen nieuwe afleveringen van 'Pretty Little Liars'

foto: Pretty Little Liars
  1. Newschevron right
  2. Er komen nieuwe afleveringen van 'Pretty Little Liars'

'Got a secret, can you keep it, Swear, this one you'll save...' Gaat er een belletje rinkelen? Fans van Pretty Little Liars schreeuwen nu vast direct 'JA!' en voor hen is er goed nieuws: er zijn nieuwe afleveringen in de maak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa, de bedenker van de serie Riverdale, is bezig met een nieuwe reeks afleveringen van Pretty Little Liars. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het zou gaan om een compleet nieuw verhaal met nieuwe personages. Dat mag ook wel, want de serie kreeg het laatste seizoen behoorlijk wat kritiek te verduren. Zo zou het plot van de serie onlogisch zijn, waardoor men het stom vond zoveel seizoenen 'aan het lijntje te zijn gehouden'. Ook kreeg de serie de laatste twee seizoenen vaak het commentaar 'te langdradig' te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

spin-offs

Bij de nieuwe afleveringen zijn nog geen tv-zenders of streamingdiensten betrokken. Pretty Little Liars is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks. De serie eindigde in 2017 na zeven seizoenen. Van de serie werden al spin-offs Pretty Little Liars: The Perfectionists en Ravenswood gemaakt, maar die stopten allebei na één seizoen.

Ster advertentie
Ster advertentie