Films, Series & TV

'Mocro Maffia' onthult releasedatum seizoen 2 met een staredown

foto: Instagram: Mocro Maffia de serie
  1. Newschevron right
  2. 'Mocro Maffia' onthult releasedatum seizoen 2 met een staredown

Op de dag dat de wedstrijd tussen Badr en Rico plaatsvond, maakte de populaire Videoland-serie Mocro Maffia bekend wanneer seizoen twee gaat uitkomen. Romano en De Paus poseren als twee vechters voor hét gevecht van 2020. Dat vindt vanaf 2 april plaats in het tweede seizoen van de best bekeken show van Videoland.

Romano vs De Paus

In Mocro Maffia seizoen twee staan Romano en De Paus recht tegenover elkaar, terwijl ze samen met Potlood ooit hele goede vrienden waren. Nu zijn het zware criminelen die de drugsmarkt in handen willen hebben en daarom elkaars vijanden zijn geworden.

Bilal over Mocro Maffia seizoen twee

Bilal Wahib die Mo De Show speelt in Mocro Maffia, vertelde bij FunX onlangs nog het een en ander over het tweede seizoen van de topserie. tijdens een Q&A in de FunX DiXte 1000 Avondshow. Hij liet onder andere los dat het tweede seizoen spannender gaat worden dan het eerste seizoen.

Spannender

"We zitten midden in de draaiperiode. Ik kan wel zeggen dat het fucking hard gaat worden. April 2020 komt het uit. Ik vind het tweede seizoen spannender. Er komen nieuwe rollen en er is veel variatie. Ik ben op veel draaidagen geweest en ze deliveren echt, dus het wordt vet!"

Ster advertentie
Ster advertentie