Films, Series & TV

Remake eerste Pokémon-film binnenkort op Netflix

foto: YouTube/ThePokemonCompany
  1. Newschevron right
  2. Remake eerste Pokémon-film binnenkort op Netflix

De allereerste Pokémon-film verschijnt binnenkort als remake op Netflix. Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back - Evolution is een geanimeerde versie van de klassieker uit 1998 en staat vanaf 27 februari 2020 op de streamingservice. In Japan en Zuid-Korea is de film vorig jaar al uitgekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mewtwo vs. mensheid

In Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back - Evolution creëert wetenschapper Dr. Fuji - in opdracht van Giovanni (Team Rocket) - de pokémon Mewtwo. Dat doet hij door Mew te klonen en genetisch te perfectioneren. Het pakt alleen niet uit zoals ze verwacht hadden. Mewtwo keert zich echter tegen de mensheid, omdat hij al gauw merkt dat hij niet meer is dan een wapen.

Pokémontrainers

In de nieuwe film zijn ook Ash en zijn vriendelijke pokémons zoals Pikachu, Charmander en Squirtle te zien. Ash ontvangt net als een aantal andere jonge pokémontrainers een uitnodiging om naar een eiland te reizen waar de beste pokemóntrainer ze opwacht. De tocht verloopt niet zoals verwacht, omdat er veel gevaren op de loer liggen. Wat die gevaren precies zijn, zie je vanaf eind februari tijdens Pokémon Day op Netflix.

Coco

In juli van dit jaar verschijnt er nog een Pokémon-film, maar dat zal geen remake zijn. De film gaat Coco heten en draait om een Tarzan-achtig junglekind die met Ash en Pikachu te maken gaat krijgen. De eerste teaser verscheen twee weken geleden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie