Films, Series & TV

Releasedatum 'La Casa de Papel' 4 verklapt: sneller dan je denkt

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Releasedatum 'La Casa de Papel' 4 verklapt: sneller dan je denkt

Voor iedereen die dacht nog lang te moeten wachten op het volgende seizoen van La Casa de Papel is er goed nieuws. En dat is te danken aan Palermo, oftewel Rodrigo de la Serna. De acteur heeft in een interview namelijk de releasedatum van seizoen 4 verklapt, en die is sneller dan je denkt!

PALERMO VERKLAPT

Het derde seizoen van de populaire Spaanse Netflix-serie brak een record: in de eerste week werden de afleveringen door 34 miljoen accounts bekeken. De cast en crew hebben in de tussentijd niet stilgezeten. Rodrigo a.k.a Palermo heeft in een interview met de Argentijnse radiozender Cadena namelijk vertelt dat het filmen van seizoen vier er al op zit! Ook verklapte hij wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn: "De releasedatum voor het vierde seizoen staat gepland voor januari, we zijn erg blij!"

Niet bevestigd

Sommige media beweren de exacte datum al te weten, namelijk 18 januari. Dat betekent dat er slechts een half jaar tussen de twee laatste seizoenen zit. Netflix heeft de gelekte releasedatum tot nu toe nog niet bevestigd, dus het blijf nog even afwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie