Films, Series & TV

Ghostface keert terug: er komt een nieuwe 'Scream'-film

foto: Dimension Films
  1. Newschevron right
  2. Ghostface keert terug: er komt een nieuwe 'Scream'-film

Het is al bijna tien jaar geleden dat Ghostface voor het laatst actief was in Scream, maar het zal niet lang meer duren voordat deze moordenaar terugkeert. Er komt namelijk een nieuwe Scream-film aan! Dat meldt Bloody Disgusting. Het is nog niet bekend of dat een vervolg wordt op de eerdere vier films of een compleet nieuwe remake, maar schrijver Kevin Williamson keert in ieder geval niet terug.

Horrorregels

De eerste Scream-film kwam uit in 1996. Een tweede deel volgde een jaar later en Scream 3 en 4 verschenen in 2000 en 2011. De films van Kevin Williamson en de inmiddels overleden regisseur Wes Caven waren een groot succes, vooral door de combinatie van horror en komedie. Verschillende horrorclichés werden in de films belachelijk gemaakt door middel van de bekende horrorregels. Zo overleven de personages de film niet als ze de telefoon opnemen of 'ik ben zo terug' zeggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drew Barrymore

Verschillende bekende acteurs en actrices speelden door je jaren heen in de Scream-serie, maar de openingsscène van de eerste film met Drew Barrymore blijft het meest iconisch.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie