Films, Series & TV

Netflix presenteert documentaire "Killer Inside"

  1. Newschevron right
  2. Netflix presenteert documentaire "Killer Inside"

Netflix komt met een nieuwe documentaire genaamd Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez. In deze documentaire wordt het verhaal van NFL-ster Aaron Hernandez verteld. De American football-speler werd veroordeeld voor de moord op zijn schoonbroer en verdacht van twee andere moorden. Uiteindelijk beroofde Aaron zichzelf van het leven tijdens het uitzitten van een levenslange celstraf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie was Aaron Hernandez?

Aaron Hernandez was een American Football-speler die snel een naam maakte op het veld. Op 20-jarige leeftijd werd hij geselecteerd door de New England Patriots waar onder andere de NFL-legende Tom Brady speelt. Hij viel snel op en wist zich van vaste waarde te maken voor het team. Dit leverde hem een vijfjarig contract op voor 40 miljoen dollar. Dit alles raakte hij kwijt toen hij in 2013 werd veroordeeld voor de moord op zijn schoonbroer Odin Lloyd.

Driedelige documentaire

De documentaire Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez bestaat uit drie delen. Het begint bij hoe Aaron is opgegroeid en laat vervolgens zijn succes tijdens de college football-jaren zien. In de trailer verandert de toon snel en wordt het duidelijk dat er een andere kant schuilt in de jonge getalenteerde NFL-ster.

De driedelige documentaire bevat exclusieve interviews van personen die dichtbij Aaron en het slachtoffer stonden, telefoongesprekken vanuit de gevangenis en andere exclusieve beelden.

The Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez verschijnt 15 januari op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie