Films, Series & TV

13 Reasons Why onthult releasedatum tweede seizoen in spannende trailer

  1. Newschevron right
  2. 13 Reasons Why onthult releasedatum tweede seizoen in spannende trailer

Het heeft even geduurd, maar het is bijna zover: het tweede seizoen van 13 Reasons Why verschijnt op 18 mei op Netflix. Dat maakte de streamingdienst bekend in een spannende teaser trailer.

Hannah Baker

De serie 13 Reasons Why is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jay Asher en is mede-geproduceerd door Selena Gomez. Het verhaal draait om Hannah Baker, een tiener die zelfmoord pleegde en dertien bandjes achterliet met daarop de dertien redenen waarom ze uit het leven wilde stappen. In het eerste seizoen werd het verhaal vanuit Hannahs perspectief verteld en was te zien hoe de bandjes bij haar klasgenoten en leraren belandden.

'The tapes were just the beginning'

De bandjes zijn uitgedeeld, het 'mysterie' rondom Hannahs dood is opgelost, dus waar gaat het tweede seizoen eigenlijk nog over? Op het officiële Twitteraccount van de serie staat dat 'de bandjes slechts het begin waren'. In het tweede seizoen wordt waarschijnlijk meer gefocust op de impact die Hannahs dood had op de andere karakters in de serie.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.
Ster advertentie
Ster advertentie