Films, Series & TV

Will Smith keert niet terug als Deadshot in vervolg 'Suicide Squad'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Will Smith keert niet terug als Deadshot in vervolg 'Suicide Squad'

In 2016 kwam de langverwachte film Suicide Squad van Warner Bros. en DC Comics uit. De film werd (ondanks de recensies) in een instantie een hit en dat was mede te danken aan Will Smith. Maar het lijkt erop dat Warner Bros. afscheid moet nemen van de acteur, want Smith keert niet terug als Deadshot in het vervolg van Suicide Squad.

planning

Hoewel Deadshot (in de film 's werelds beste scherpschutter) een groot onderdeel was van de Suicide Squad, zal deze schurk toch niet terugkeren. Volgens bronnen van entertainmentwebsite Variety is de oorzaak mede dat de planningen van beide partijen niet met elkaar overeenkwamen, waardoor het moeilijk werd voor Will om de film te schieten. Rond zijn vijftigste verjaardag vertelde de acteur in een soort Q&A dat hij hoopt dat er misschien een film voor Deadshot komt.

"Ik hou ervan om Deadshot te spelen, ik heb echt genoten van die rol. Er werd over gesproken, dus als er een goed idee voorbij komt, zou ik het heel leuk vinden."

succes

Suicide Squad was een film waar velen naar uitkeken, maar toen het erop aankwam, kreeg het veel wisselende recensies. Een succes was het echter zeker, want ondanks het grote aantal negatieve recensies, bereikte de film toch een box office van 746 miljoen dollar. Dat is niet niks. Dat succes was niet alleen te danken aan Deadshot, maar ook aan Harley Quinn en de Joker, die samen een befaamd koppel vormde. De schurken krijgen zelfs beiden hun eigen spin-offs.

Ster advertentie
Ster advertentie