STER Advertentie
STER Advertentie

John Wick wordt tv-serie: The Continental

John Wick wordt tv-serie: The Continental
johnwick.movie

Zondag 14 januari 2018 - 12:07 uur

|

Door:

Burç

John Wick verhuist van de bios naar de televisie, want er wordt gewerkt aan een serie rondom de actiefilm. Alleen draait het deze keer niet om Keanu Reeves, maar om The Continental. Dat is het beroemde hotel uit de John Wick-films waar de huurmoordenaars veilig en onbewapend rond kunnen lopen.

Lees ook: Er komt een nieuw seizoen Prison Break

The Continental

Volgens de Hollywood Reporter duikt de naam van Keanu Reeves op als producent, maar ook als acteur. Hij krijgt waarschijnlijk een klein rolletje. Het Amerikaanse tv-kanaal Starz gaat de serie The Continental noemen en volgens de algemeen directeur Chris Albrecht wordt het een serie zoals je die nooit eerder op televisie hebt gezien. "The Continental belooft denderende vechtscènes en intense schietpartijen tussen de professionele huurmoordenaars en hun doelwitten."

via GIPHY

Lionsgate

De deal tussen Starz en John Wick is mede ontstaan doordat het Canadese entertainmentbedrijf Lionsgate de tv-zender in 2016 heeft gekocht. Alle rechten van de John Wick-films liggen in handen van Lionsgate. Het is dan ook geen wonder dat regisseur Chad Stahelski van de tweede en derde John Wick-film de pilotaflevering van The Continental gaat schieten. De originele schrijvers van de films zijn ook nauw betrokken bij de serie.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan