Films, Series & TV

Netflix dropt eerste trailer van doodenge 'The Grudge'-serie

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt eerste trailer van doodenge 'The Grudge'-serie

Fans van The Grudge hebben wat om naar uit te kijken! De iconische Japanse horrorfilm keert terug in serievorm op Netflix en de eerste beelden verklappen nu al dat het doodeng gaat worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op waarheid gebaseerd

Netflix maakte vorig jaar bekend te werken aan een speciale Grudge-serie en heeft nu eindelijk de eerste trailer vrijgegeven. De serie heet Ju-On: Origins en oogt angstaanjagender dan ooit. De tiendelige reeks neemt als uitgangspunt het concept van de eerste The Grudge-film en vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van het vervloekte Japanse huis.

Vloek

De titel verklapt al dat het verhaal zich zal focussen op de beginselen van de vloek. Zo zullen er veel vragen worden beantwoord. Wat voor gruwelijks heeft zich vroeger in het huis afgespeeld? En kunnen nieuwe bewoners nog ontsnappen aan de vloek of worden zij voor eeuwig achtervolgd?

Japans

De trailer belooft in ieder geval veel griezelige momenten. Aangezien de serie volledig in het Japans is opgenomen kun je ook je taalskills wat gaan uitbreiden! De serie is vanaf 3 juli te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie