STER Advertentie
STER Advertentie

Kunnen we White Chicks 2 in de toekomst verwachten?

Maandag 5 maart 2018 - 10:54 uur

|

Door:

Samantha

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

White Chicks is een film die bijna iedereen wel is bijgebleven. En hoewel vervolgen het misschien niet altijd even goed doen, hopen sommige van ons stiekem toch wel op een tweede deel. Hoofdrolspeler Marlon Wayans was te gast bij TRL en beantwoordde de vraag die iedereen heeft: komt er een White Chicks 2?

mogelijkheid

Er gingen al een tijdje geruchten rond over een vervolg van de film en Marlon plaatste teasede het zelfs op Instagram. Tijdens de uitzending van TRL vroeg iemand uit het publiek of dat vervolg echt mogelijk was. De acteur weet het niet zeker, maar hij en zijn broers overwegen het wel: 

"Er werd veel over gesproken en veel mensen willen dat we het doen. Dus mijn broers en ik zijn er nu over aan het praten en als alles goed gaat, hopen we dat White Chicks 2 komt." 

De mogelijkheid is er dus zeker wel, wat betekent dat we meer gekkigheid krijgen van de Wayans Brothers en hopelijk ook meer legendarische scenes van Terry Crews. 

white chicks

De originele film draait om Kevin en Marcus Copeland die FBI-agenten zijn. De agenten krijgen de opdracht om twee witte meisjes te 'babysitten' en raken met ze in een auto-ongeluk. De verwende dames zijn in New York voor hét feestje van het jaar, maar als ze kleine schrammen overhouden van het ongeluk, weigeren ze nog te gaan. Kevin en Marcus raken helemaal in paniek, omdat ze door deze situatie ontslagen kunnen worden. Er zit dus maar één ding op: verkleed gaan als de white chicks en hun baan proberen te redden. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als de film echt zou komen, zou jij het dan willen zien?

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Bellator 230: Melvin Manhoef wint met knockout, Hesdy Gerges verliest