STER Advertentie
STER Advertentie

SNL verzint hilarische vervolgseries voor Game of Thrones

Zondag 7 april 2019 - 11:25 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het laatste seizoen van Game of Thrones gaat 14 april van start en de kans is groot dat daarna prequels, sequels en spin-offs van de succesvolle serie uitkomen. Het is nog maar de vraag of favoriete personages zoals Jon Snow, Daenerys Targaryen en Arya Stark daarin te zien zullen zijn, maar dat gaat zeker gebeuren als het aan Saturday Night Live (SNL) ligt.

Verboden liefde

Bij SNL hebben ze afgelopen weekend alvast een paar vervolgopties voor de makers van Game of Thrones verzonnen. Zo kunnen ze bij HBO gaan denken aan Castle Black, een sexy dramaserie over een verboden liefde tussen Jon Snow en een White Walker. Voor de kleineren hebben ze bij SNL een rol voor Arya, de gewelddadige tiener maar dan als bloederige tekenfilmfiguur.

Lees ook: Spin-off 'Game of Thrones' speelt zich duizend jaar eerder af

Wild 'n Out en Sex & The City

Ook zijn er andere opties die lijken op andere succesvolle series zoals: Wildling Out (soort Wild 'n Out), Cersei and the City (Sex and the City) en Game of Thrones: Special Victims Unit (Law & Order).

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41590-snl-verzint-hilarische-vervolgseries-voor-game-of-thrones"}