STER Advertentie
STER Advertentie

SNL verzint hilarische vervolgseries voor Game of Thrones

Zondag 7 april 2019 - 11:25 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het laatste seizoen van Game of Thrones gaat 14 april van start en de kans is groot dat daarna prequels, sequels en spin-offs van de succesvolle serie uitkomen. Het is nog maar de vraag of favoriete personages zoals Jon Snow, Daenerys Targaryen en Arya Stark daarin te zien zullen zijn, maar dat gaat zeker gebeuren als het aan Saturday Night Live (SNL) ligt.

Verboden liefde

Bij SNL hebben ze afgelopen weekend alvast een paar vervolgopties voor de makers van Game of Thrones verzonnen. Zo kunnen ze bij HBO gaan denken aan Castle Black, een sexy dramaserie over een verboden liefde tussen Jon Snow en een White Walker. Voor de kleineren hebben ze bij SNL een rol voor Arya, de gewelddadige tiener maar dan als bloederige tekenfilmfiguur.

Lees ook: Spin-off 'Game of Thrones' speelt zich duizend jaar eerder af

Wild 'n Out en Sex & The City

Ook zijn er andere opties die lijken op andere succesvolle series zoals: Wildling Out (soort Wild 'n Out), Cersei and the City (Sex and the City) en Game of Thrones: Special Victims Unit (Law & Order).

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41590-snl-verzint-hilarische-vervolgseries-voor-game-of-thrones"}