STER Advertentie
STER Advertentie

'Unbelievable': Netflix-miniserie over slachtoffer van verkrachting dat niet geloofd werd

Vrijdag 19 juli 2019 - 12:50 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix komt binnenkort met een nieuwe indrukwekkende miniserie: Unbelievable. "Als de waarheid niet goed uitkomt, zullen ze je niet geloven", luidt het in de trailer. De miniserie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse tiener Marie die aangifte doet van verkrachting, maar dit later intrekt, omdat niemand haar gelooft. Ondertussen zijn twee vrouwelijke rechercheurs aan de andere kant van de Verenigde Staten bezig met het onderzoeken van bewijsmateriaal dat de waarheid van Marie kan onthullen.

Unbelievable is gebaseerd op het indrukwekkende artikel Een ongelooflijk verhaal van verkrachting waarmee schrijvers T. Christian Miller en Ken Armstrong een prestigieuze Pullitzerprijs wonnen. De serie draait, net als het artikel, om de heftige en pijnlijke trauma's waar slachtoffers van verkrachting die niet geloofd worden door de politie of hun omgeving, mee moeten dealen.

Unbelievable is vanaf 13 september te zien op Netflix.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42906-unbelievable-nieuwe-netflix-miniserie-over-slachtoffers-van-verkrachting-die-niet-geloofd-werden"}