STER Advertentie
STER Advertentie

Disney gaat live-action film van 'Bambi' maken

Disney gaat live-action film van Bambi maken
Disney

Zaterdag 25 januari 2020 - 11:36 uur

|

Door:

Milou

Heb jij ook een klein Disney-trauma overgehouden aan het overlijden van Bambi's moeder? Pak je tissues er dan maar alvast bij, want de Disney-klassieker krijgt een live-action remake! Variety meldt dat onder anderen Captain Marvel-scriptschrijver Geneva Robertson-Dworet aan de slag gaat met deze nieuwe versie van Bambi. Wanneer het levensechte hertje te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Lion King-technieken

Het verhaal van Bambi gaat way back. Nadat de Oostenrijkse schrijver Felix Salten in 1923 het boek Bambi: Een Leven In Het Woud schreef, bracht Disney in 1942 de tekenfilm uit. Bijna honderd jaar later wordt het schattige hertje nu opnieuw tot leven gebracht en daarvoor worden dezelfde technieken gebruikt als bij de remakes van The Jungle Book en The Lion King.

Lees ook: Stroper moet voor straf elke maand Bambi kijken

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Disney-remakes

Disney heeft sinds 2010 al meer dan acht miljard dollar verdiend met het vernieuwen van hun tekenfilmklassiekers. Ook binnenkort verschijnt er weer een remake, namelijk die van Mulan. Verder staat Cruella, een prequel van 101 Dalmatiërs, op de planning voor 2021, net als de nieuwe versie van The Little MermaidVerder wordt er ook gesproken over het opnieuw verfilmen van Pinokkio, Snow White and the Seven Dwarfs, Peter and Wendy (gebaseerd op Peter Pan)Lilo & Stitch en Hunchback of Notre Dame.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Opnieuw een grote tegenslag voor Rumag

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje