Films, Series & TV

Spongebob en Sandy moeten Bikinibroek redden in 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Spongebob en Sandy moeten Bikinibroek redden in 'Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie'

Spongebob-fans hebben veel om naar uit te kijken in 2024. Het is dit jaar namelijk vijfentwintig jaar geleden dat de iconische zeespons het levenslicht zag en dat moet natuurlijk gevierd worden. Eén van de manieren om het jubileum te vieren, is door middel van een gloednieuwe animatiefilm. Spongebob en Sandy gaan namelijk op een wild avontuur om hun hometown Bikinibroek te redden van de ondergang in Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks'.

'Texas hold 'em'

Netflix heeft de eerste trailer gedeeld van Saving Bikini Bottom, waarin te zien is Bikinibroek uit het niets uit de oceaan wordt geschept. Aangezien het voortbestaan van Bikinibroek wordt bedreigd, slaan Spongebob en Sandy de handen ineen om het tij te keren. Daarvoor reizen ze af naar Texas waar ze onder meer hulp krijgen van Sandy's familie om de onderwaterstad te redden van de ondergang.

2 augustus

Hoewel de gloednieuwe Spongebob-film pas over iets meer dan drie weken te streamen zal zijn, gaat Saving Bikini Bottom al sinds januari rond op het internet. De Amerikaanse basketballer Derrick White besloot om onduidelijke redenen destijds de gehele film op Twitter te zetten. De tweet werd snel verwijderd, maar de film gaat nog altijd rond op het internet. Het is niet bekend hoe White aan de volledige film kwam.

In elk geval hoef je niet lang meer te wachten op de officiële release van Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie. De film verschijnt namelijk op 2 augustus op Netflix. Tot die tijd kun je van onderstaande trailer genieten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie