Films, Series & TV

Natalie Portman is een geflipte astronaut in trailer 'Lucy In The Sky'

  1. Newschevron right
  2. Natalie Portman is een geflipte astronaut in trailer 'Lucy In The Sky'

Natalie Portman bewees in Black Swan al goed te zijn in het spelen van geflipte vrouwen. In de nieuwe film Lucy In The Sky, die de duistere kant van de ruimtevaart laat zien, doet ze dit opnieuw. De film vertelt namelijk het verhaal van astronaut Lucy Cola die na een ruimtemissie de controle over zichzelf en de band met haar geliefden verliest. Wanneer ze de affaire van haar vriend ontdekt, draait ze helemaal door.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waargebeurd

De film is losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse ruimtevaarder Lisa Nowak. Zij kwam in 2007 in het nieuws omdat ze werd gearresteerd voor een poging tot ontvoering. Nadat ze terugkeerde van haar ruimtemissie, draaide ze door en probeerde ze de toenmalige vriendin van een andere astronaut te ontvoeren. Ze reed toen bewapend met een mes meer dan 1400 kilometer van Houston naar Orlando. Er gaan geruchten dat ze tijdens die autorit luiers droeg om tussendoor niet te hoeven stoppen voor een toiletbezoek.

Cast

Naast Natalie Portman spelen ook Jon Hamm (Mad Men, Baby Driver), Zazie Beetz (Deadpool 2, Atalanta) en Dan Stevens (Beauty and the Beast) in Lucy In The Sky. Wanneer de film in de bioscoop verschijnt, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie